Sometaito Oy YRITYKSEMME

Nostamme somen lentoon!

Yrityksemme

Sometaito Oy on vuonna 2010 perustettu markkinointialan yritys. Viime vuodet olemme toteuttaneet pääosin erilaisia sosiaalisen median palveluita: sisällöntuotantoa, markkinointikampanjoita ja koulutuksia. Olemme myös toteuttaneet uutiskirjekampanjoita, rakentaneet yrityksille verkkosivuja ja – palveluita, tehneet GoogleAdwords -kampanjointia, hakukoneoptimointia sekä päivittäneet erilaisia sivustoja ja nettipalveluja. Tutustu referensseihimme ja laajaan palvelutarjontaamme.

Erityisosaamisemme

Osaamiseemme kuuluu Google-etusivunäkyvyyden rakentaminen yritysten nettisivuille sekä laajan seuraajamäärän hankinta yritysten eri sometileille. Toteutamme ainutlaatuisia  Googlen-etusivulle kampanjoita joissa teemme yritykselle hakukoneanalyysin, hakukoneoptimoinnin ja erityisiä some-taikojamme niin että yritys nousee tärkeimmillä avainsanoillaan hakutuloksissa Googlen etusivulle. Tarjoamme myös sometilien seuraajamäärien boostauksia, eli tarjoamme esim. Facebook+1000 -strategioita.

Ulkoistuspalvelumme

Moni yritys on ulkoistanut  somepäivityksensä meille. Kun me hoidamme yrityksen sometilit, yrityksen avainhenkilöt voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Huolehdimme yrityksen Facebook- IG- ja Twitter-päivityksistä ja markkinointikampanjoista. Luovasti, kiinnostavasti ja kustannustehokkaasti oikeat kohderyhmät tavoittaen. Rakennamme sometileille tasaisen kasvun seuraajamäärissä ja toimitamme kattavat raportit työstämme joka kuukausi.  Lue lisää somen ulkoistamis -palveluistamme.

Palvelumme uusille yrityksille

Uusi yrittäjä on usein ihmeissään sosiaalisen median kanssa. Mitä tilejä avata, riittääkö pelkkä Facebook, mitä someen pitäisi päivittää ja kuinka usein? Tarjoamme uusille yrityksille Avaimet käteen- paketteja eli teemme yhteistyössä yrityksen kanssa tehokkaat some-strategiat, perustamme tarvittaessa kaikki sometilit ja hankimme niihin 1000 ensimmäistä seuraajaa oikeista kohderyhmistä. Palvelemme mielellämme myös StartUp-yrityksiä!  On yrityksesi sitten pieni tai suuri, tutustu uusille asiakkaille tarjoamiimme starttipaketteihin ja ota yhteyttä.