Facebook- strategiat yrityksille

Hyvä Facebook -strategia on painonsa arvoinen kultaa! Facebook-strategiassa suunnitellaan seuraavien kuukausien julkaisut, mietitään erilaiset kampanjat ja ideoidaan tulevat markkinointitoimet. Facebook tili tarvitsee myös seuraajia – nykyisillä algoritmeillä on jatkuva uusien seuraajien ja -tykkääjien saaminen Facebook-sivulle julkaisujen näkyvyyden edellytys. Lisäksi yritys antaa itsestään ammattitaitoisen ja kiinnostavan kuvan kun Facebook-sivua seuraa riittävän suuri joukko. Usein asiakkaat vierailevatkin yrityksen kotisivujen sijasta Facebook-sivuilla etsimässä tietoa! Sometaito Oy tarjoaa yrityksille räätälöityjä Facebook-strategioita, joissa on seuraajamäärätakuut. Jos suunnittelemamme julkaisu-strategia ja markkinointi-suunnitelma eivät toteutettuna tuo luvattua määrää uusia seuraajia, teemme yritykselle maksuttomasti uuden strategian, kunnes sovittu seuraajamäärä on täynnä. Tilaamalla meiltä Facebook-strategian sekä toimimalla strategian ohjeilla yritys varmistaa Facebook-tilinsä orgaanisen näkyvyyden kasvun ja hankkii Facebook-tililleen uusia seuraajia omasta parhaasta kohderyhmästään. Lue lisää ja tutustu Facebook-strategiapakettiemme hinnastoon!

Googlen etusivulle

Googlen etusivunäkymä on yritykselle arvokas kilpailuetu. Googlaajat klikkailevat eniten ensimmäisiä hakutuloksia ja harva Googlen käyttäjä selaa edes etusivua kauemmaksi, eli sijoitukset muilla kuin ykkössivulla ovat yleensä turhia. Miten sitten yritys voi päästä Googlen etusivulle? Etusivunäkymään nousu Googlessa yritykselle tärkeimmillä ja tuottavimmilla hakusanoilla kuuluu Sometaito Oy:n erityisosaamiseen. Tarjoamme kampanjoita, joissa teemme hakukoneanalyysin, hakukoneoptimoinnin ja selvitämme yrityksen nykytilanteen hakukonenäkyvyydessä sekä strategian miten nousta Googlen etusivulle hakutuloksissa somea hyödyntäen. Hinnoittelemme kampanjat ainutlaatuisella tavalla – yrittäjä maksaa bonuksen kun työmme tuottaa hedelmää, eli kun yritys on saavuttanut paikkansa Googlen etusivulla 6 viikon kuluessa työn aloittamisesta. Lisäksi veloitamme hinnaston mukaan hakukone-analyyseista ja hakukoneoptimoinnista. Bonus on yrityskohtainen, se sovitaan erikseen ja se laskutetaan vain kun tavoite toteutuu. Lue lisää hinnoittelusta tai ota heti yhteyttä!

Twitter-yritystilin boostaukset

Usein pienyrittäjä toimii itse oman yrityksensä kasvoina. Twitter onkin loistava tapa seurata kiinnostavia henkilöitä omasta kohderyhmästä. Sekä tulla samalla itse seuratuksi. Twitteriä käyttävät mielellään myös esim. asiantuntijat ja yrityspäättäjät. Businesskonsultit, toimittajat, järjestö- ja yhdistystoiminnassa toimivat, opiskelijat, politiikan vaikuttajat ja viestintäalan ihmiset viihtyvät Twitterissä. Sekä monet muut, käyttäjiä on Suomessa noin 400 000. Twitter-tili toimii tehokkaasti kun sillä on riittävästi seuraajia. Vähintään 500, mielellään yli 1000. Twitter kuuluu Sometaito Oy:n vahvaaan osaamiseen, ja tarjoammekin paketteja joissa saat samalla seuraajamäärä-takuun. Hallinnoimme Twitteriä niin kauan kuin luvattu seuraajamäärä on täynnä, tietysti omasta tärkeästä kohderyhmästäsi! Lue lisää hinnoittelusta tai ota yhteyttä!

Uusille yrityksille – starttipaketit

Uudet yritykset tarvitsevat usein apua sosiaalisen median sisällön ja strategian määrittämisessä sekä some-tilien avaamisessa ja ensimmäisten seuraajien hankinnassa. Myös oikeiden sometilien valinta usein mietityttää ja uusille yrityksille onkin tarjoamamme some-analyysi hyödyllinen työkalu. Sen avulla voi selvittää missä ja miten kannattaa somettaa . Ilman riittävää seuraajamäärää somekanava on hyödytön ja viestiminen turhaa. Pienelle seuraajamäärälle postaaminen on sama kuin huutelisi tyhjässä huoneessa – aika menee hukkaan. Mikä sitten on riittävä seuraajamäärä? Vähintään 500 seuraajaa/sometili, ja lisäksi seuraajien tulisi olla aktiivisia ja somekanavan myös jatkuvasti kasvaa. Uuden yrittäjän kannattaakin avata sometilit samalla hetkellä kuin kotisivutkin sekä laatia toimiva somestrategia (tai tilata se valmiina ammattilaisilta, esim. meiltä!) Jos omat voimat ja aika eivät riitä kaikkeen tähän, some-tilit ja kotisivujen rakentamisen voi ulkoistaa myös Avaimet käteen- periaatteella meille. Meiltä löytyvät monipuoliset starttipaketit uusille yrityksille. Tutustu hinnastoomme ja ota yhteyttä.
P.S. Uuden yrittäjän kannattaa myös seurata Sometaito Oy:n FacebookTwitter– ja IG-tilejä, jaamme niissä paljon vinkkejä ja infoa liittyen sosiaalisen median haltuunottoon!