Referenssejä

Olemme ostaneet yhtiömme Facebook– ja Twitter tilien hallinnoinin Sometaidon reippaalta ja aina iloiselta Soilelta.
Yhteistyö on sujunut toivomallamme tavalla, hyvää on pyydetty ja erinomaisen puolelle on livennyt pelottavan usein.
Annan ⭐⭐⭐⭐⭐ tähteä.

Ben Mattsson Töölön Kiinteistöpalvelu Oy

“Yhteistyö Sometaito Oy:n kanssa on ollut erittäin positiivinen kokemus. Työskentely sujui joustavasti, yritykseni toimintamalli sisäistettiin nopeasti ja hyvin. Yritykseni some-kanavien tykkääjämäärä tuplaantui kahdessa kuukaudessa ja sillä oli positiivinen suora yhteys verkkokauppani liikevaihtoon. Lisäksi minua auttoi suuresti ammattilaisen ymmärrys somekanavien toimivuudesta. Enää minun ei tarvinnut itse pähkäillä kuinka algoritmit toimivat, vaan pystyin keskittymään liiketoiminnassani oleelliseen.”

Anneli Komi Love365

Sometaito Oy on boostannut Twitter– ja Facebook-tilejämme. Yhteistyön alkaessa Twitterissä oli seuraajia 11 hlöä ja kolmen kuukauden kuluttua jo yli 1000 ja tällä hetkellä Twitter toimiikin aktiivisena ja kohderyhmäämme hyvin tavoittavana kanavana meille. Avaimet Menestykseen- Facebook-tili on lähtötilanteesta yli kymmenkertaistanut tykkääjä- ja seuraajamääränsä ja Fb-julkaisujemme orgaaninen näkyvyys onkin huomattavasti parantunut tästä syystä. Viime kuussa Facebook-julkaisumme tavoittivat yli 13 000 yksittäistä käyttäjää. Olemme myös tilanneet kohdennettua Facebook-markkinointia Soilelta ja olleet tyytyväisiä tuloksiin. Erityisen vaikuttunut olin yrityksen toteuttamasta hakukoneanalyysista, sen avulla tein yrityksemme nettisivuille uuden hakukoneoptimoinnin ja olemmekin onnistuneet nousemaan Googlen etusivulle jo yhdellä tärkeimmistä avainsanoistamme, joten Google-näkyvyytemme on paranemassa sekin. Suosittelen Sometaito Oy:n palveluja lämpimästi kaikille yrittäjille jotka haluavat nostetta omiin some-tileihinsä ja yrityksensä hakutulokset ylöspäin Googlessa!

Pia Nyman Avaimet Menestykseen -verkkovalmennukset

Asuntomyynti-palvelu Hiljainenasuntokauppa.fi nousi Googlen hakutuloksissa ensimmäiseksi tai ensimmäisten joukkoon kaikilla tärkeimmillä hakusanoillaan (”ostetaan asunto”, ”myydään asunto” ”myydään yksiö” jne) vaikka avainsanat olivat erittäin kilpailtuja ja ensimmäisen sivun hakutulokset oli vallannut TV:ssä säännöllisesti mainostavat jättiyritykset. Palvelumme onnistui kuitenkin kipuamaan Googlen etusivulle ja myös Facebook– ja Twitter– ovat seuraajamäärältään massiiviset ja auttavat Hiljainenasuntokauppa.fi palvelua saavuttamaan mittavat markkinointinäkymät.

Minulla oli ilo voittaa arvonnassa firmalleni Google -analyysi ja Facebook-markkinointi strategia, jonka teki Sometaito ja Soile Heiniö. Koskaan en ole kuitenkaan mieltänyt ” some maailmaa ”omakseni enkä ole oikein jaksanut paneutua niihin. Analyysi ja strategia tuli, ja oli kyllä herättävä kokemus ja melko karua luettavaa yritykseni osalta; Google näkyvyys nolla.  Soilelta tuli kovin yksityiskohtainen ja selkeä raportti molemmista. Olen pikkuhiljaa ruvennut työstämään parempaa Google näkyvyyttä Soilen oppien mukaisesti. Aihe ei edelleenkään ole oma suosikkini mutta koen oppineeni paljon Soilen raportista ja saaneeni äärettömän hyviä ja selkeitä  ohjeita miten toimia. Samoin Facebook strategiassa tuli uusia hyviä neuvoja ja vinkkejä mitä ja miten kannattaa markkinoida. Myös se, miten parhaiten saa nämä kaksi, googlen ja muun somen, juttelemaan keskenään oli kullanarvoista. Eli voin lämpimästi suositella 🙂

Satu Grönberg Salon Harmony