Tänä päivänä yritykset myyvät tuotteitaan ja palveluitaan Facebook-markkinoinnilla!

Facebook-kampanjat ovat hyvin kustannustehokkaita, jo muutamilla euroilla voi tavoittaa ison joukon ostohalukasta kohderyhmää. Facebook-mainonnan voi kohdistaa Facebook-pikselien avulla tarkasti tiettyyn kohderyhmään tai vaikkapa näköiskohderyhmiin. Mainonta Facebookissa on usein yrityksille paras ja tehokkain tapa hankkia asiakkaita tai asiakasliidejä, markkinoida omia tuotteita ja palveluita tai vahvistaa omaa brändiä. Sometaito Oy toteuttaa suurille ja pienille yrityksille laadukasta Facebook-mainontaa ja yrityksemme some-osaajat saavat Facebook-kampanjat toimimaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Instagramtilillä nostetta markkinointiin!

IG-tili löytyy jo yhä useammalta yritykseltä ja Facebook-markkinointi synkronisoidaan usein Instagramin kanssa. Varsinkin yrityksille joiden tuotteita ja palveluja brändätään visuaalisin keinoin ja laadukkailla valokuvilla ja videoilla, on IG perusteltu some-kanava. Instagramissa tärkeää on riittävän suuri seuraajamäärä ja säännöllinen postaaminen. Laadukas sisältö ja aktiiviset, jatkuvasti lisääntyvät seuraajat pitävät IG-tilin lennossa ja silloin se toimii hienosti markkinointikanavana yrityksen tuotteille ja palveluille. Instagramissa käytetään paljon hastageja ja yrittäjän kannattaakin heti aluksi selvittää tärkeimmät hastagit ja laatia kunnollinen IG-sisältöstrategia. Sometaito Oy auttaa Instagram-strategian luomisessa ja tarjoamme myös skype- ja puhelinkoulutuksia aiheesta. Kysy tarjousta!

Yrityksen kannattaa selvittää omien sometiliensä toimivuus

Asiantuntijayrityksen kannattaa näkyä Facebookin ohella Twitterissä ja LinkedInissä, pienyrittäjälle tärkeimmät some-tilit ovat usein Facebook ja Instagram. Tietyt toimialat hyötyvät tietyistä somekanavista ja yrityksen voi olla vaikea löytää omaa paikkaansa somen rehottavassa viidakossa. Sometaito Oy auttaa yrityksiä kattavilla some-analyyseillä löytämään oikeat kanavat. Some-analyysi kurkistaa myös kilpailijoiden some-tileille ja arvioi yrityksen tämän hetken some-strategian ja sen riittävyyden, kartoittaa oikeat hastagit, kohderyhmät sekä tarkistaa onko yrityksen kotisivujen hakukoneoptimointi kunnossa. Some-analyysi on yksi yrityksemme tilatuimmista ja suosituimmista tuotteista! Katso hinnastostamme lisätiedot tai ota yhteyttä!

Yrittäjän ja yrityksen avainhenkilöstön kannattaaa ulkoistaa yrityksen somepäivitykset osaavalle some-markkinointitoimistolle

Usein yrittäjä tai yrityksen markkinointivastaava hoitaa yrityksen somepäivitykset taidokkaasti ja persoonallisesti ja kerää suuren yleisön kiinnostavilla julkaisuillaan. Aina kuitenkaan tähän ei ole osaamista tai riittävästi aikaa. Usein kannattaakin jakaa yrityksen avainhenkilöiden voimat viisaasti ja ulkoistaa yrityksen eri sometilien hallinta ja päivittäminen kokonaan tai osittain osaavalle ammattilaiselle. Sometaito Oy päivittää ja hallinnoi jo monen suomalaisen yrityksen Facebook- Twitter ja IG-tilejä, kustannustehokkaasti ja tavoitteisiin sitoutuen. Toteutamme myös erilaiset markkinointikampanjat raportointineen. Some-tilien päivittämisen voi myös ulkoistaa osaksi vuotta, vaikka kiireisimpien kuukausien ajaksi. Katso referenssimme ja ota yhteyttä, jos harkitset yrityksesi somen ulkoistamista!